понеделник, 13 март 2017 г.

thumbnail

Знаете ли, че формата на гърдите Ви издава каква жена сте? Проверете ТУК! /2/

№ 1 — интелектуална жена
Тя с радост винаги е готова да приема всяко предизвикателство само и само да докаже своя интелект. Изключително ценни за нея са спокойствието и комфорта. В очите на другите тя изглежда силна и решителна жена. Често крие истинските си чувства и обича да се наслаждава на самотата си.
№ 2 — роден лидер
Никой никога не я е чул да моли за помощ. Свикнала е сама да прави всичко. Всички нейни близки и познати се вслушват в мнението й и знаят, че в труден момент могат да разчитат на подкрепата й. Тя е успешна жена и роден лидер. Създава впечатление, че е малко хладна в личния си живот, но това е заради вродената ѝ деликатност.
№ 3 — мис Оригиналност
Тя е съвременна силна жена, която не се бои от никакви проблеми. Доста импулсивна е и затова всеки нов ден се превръща за нея в истинско приключение. Нейното поведение може да шокира околните, но всъщност при избора на решенията тя се осланя винаги на собствената си ценностна система.
№ 4 — вечна оптимистка и мечтателка
Във всяка, дори в най-безнадеждната ситуация, тя вижда светли страни. Винаги е заредена с оптимизъм, а усмивката никога не слиза от устните ѝ. Тя лесно се забърква в конфликти и лесно се запознава с нови хора. Има прекрасно развита фантазия и не се бои да преследва мечтата си. Приятелите ѝ я смятат за душа на компанията, но малцина знаят, че дълбоко в душата си тя е лесно ранима и стеснителна.
№ 5 — храбра амазонка
Колкото и да са сериозни преградите по жизнения ѝ път, тя винаги е пълна с решимост каквото и да става да ги преодолее. Прелива от ентусиазъм, а с примера си вдъхновява на смели постъпки множество хора. В същото време не може да търпи, когато някои ѝ пречи. Дори и да не е права, не може веднага да признае грешката си.
№ 6 — истинска загадка
Тя е чувствителна и грижовна. Прекрасен слушател и приятелите ѝ имат възможност да споделят с нея най-съкровените си тайни. Може да ѝ се оказва доверие, но за околните тя си остава загадка. Тя не обича да посвещава другите в подробностите от живота си. Именно заради това я смятат за тайнствена и загадъчна.
№ 7 — сериозна и мъдра
Винаги се стреми да преумножи знанията си и да акумулира опит. Жилището ѝ е като библиотека, а околните я уважават за огромната ерудиция и я търсят за полезен съвет. Някои я имат за скучна, но това впечатление е лъжливо. Тя не обича да пилее силите си за дребни неща и може да се разкрие изцяло само в компанията на близките си приятели.
№ 8 — единственна и неповторима
Душата ѝ иска оригиналност и самоизразяване. Тя е невероятно творческа личност и винаги се стреми към нещо ново. Тя е пълна с идеи и планове, но нерядко ги захвърля нереализирани и се поддава на пристъпи на апатия и меланхолия. Нейните приятели обаче я обичат такава каквато е и високо ценят индивидуалността ѝ.
№ 9 — въплъщение на хармонията
Тя е балансирана личност и винаги се стреми към хармония. Всячески избягва конфликтите и се стреми да заглади острите ъгли. Рядко огласява гледната си точка и предпочита да подкрепя мнението на болшинството. Независимо от това, че външно изглежда срамежлива, тя ясно знае какво иска да постигне и уверено върви към поставената цел. Нейният ум винаги сдържа емоциите, а това ѝ позволява да направи правилния избор в труден момент.
№ 10 — душа на компанията
Нейната ярка харизма привлича множество хора. Тя е ярка и неординарна личност, но лесно се сближава и нейните приятели искрено ѝ се възхищават. Носи много емоции и силни моменти в живота на близките си.
11 — вулкан от енергия
Винаги се намира в епицентъра на вниманието и знае как да се възползва от това. Има много силна харизма и оказва огромно влияние върху хората.  В същото време ненавижда шаблонното мислене и предпочита да не се свързва с хора, за които практичността е на първо място.
№ 12 — опорна точка
Тя е изключително отговорна и на нея винаги може да се разчита във всякакви ситуации. Колегите ѝ възлагат големи надежди и не се притесняват да ѝ поверят най-отговорни задачи. Те са уверени, че тя ще изпълни всичко, така както е било замислено. В личния си живот тя е опора на цялото семейство.
Какви са резултатите? Съвпадна ли вашия характер с някое от описанията. Ако е така сподели с приятелките си това занимателно четиво. Ако пък има разминавания не си струва винаги да се приема толкова сериозно всеки тест. Дори хиромантията не е призната за официална наука, какво да говорим тогава за определянето на характера по формата на гърдите…

Абонирайте се

Научете първи най-интересното от нас :)

No Comments

Предоставено от Blogger.