четвъртък, 9 март 2017 г.

thumbnail

10 сигнала, че той НЯМА да ти ИЗНЕВЕРИ

Жените непрекъснато се притесняват дали човекът до тях няма да ги предаде. Несигурност или лош опит, каквито и да са причините, ревността трови всяка една връзка и е по-добре да се отървете от нея. Представяме ви 10 знака, по които можеш да разбереш, че той изобщо няма намерение да ти изневери. 

1. Не те лъже за нищо друго
Дребните лъжи често са сигнал, че той е способен да си мълчи и за важните неща. Когато е одраскал колата и си признава, когато е счупил някоя чиния и сам ти казва, това е знак, че не се притеснява от реакцията ти и предпочита да сподели всичко с теб. 


2. Уважава родителите ти
Когато един мъж е в добри отношения с родителите на своята половинка, той приема за дълг това да се грижи добре за дъщеря им. Грижата, разбира се, изключва кръшкането и предателството. 


3. Не е егоист
Изневерите често се свързват с егоизма и неспособността на човек да мисли за нуждите и чувствата на човека до себе си. Ако той прави закуска и за теб, ако се обажда да пита дали има нужда да напазарува, ако те пита дали искаш да те вземе с колата от работа... всички тези сигнали са добър знак. 


4. Знаеш за всичко, което се случва в живота му
Или иначе казано, няма "бели петна" от ежедневието му, в които не знаеш нито къде е бил, нито какво е правил. Мъжът, който не крие нищо, споделя деня си от сутринта до вечерта.


5. Съди по миналите му връзки
Всеки мъж си казва всичко още в  началото на една връзка, когато дори не знае дали ще стане сериозна. Ако в началото той ви е споделял, че е изневерявал на всичките си бивши, може би трябва да се запитате дали няма да постъпи така и с вас.

Абонирайте се

Научете първи най-интересното от нас :)

No Comments

Предоставено от Blogger.