сряда, 8 март 2017 г.

thumbnail

6 еротични книги по-добри от "50 нюанса сиво"

Продължаваме поредицата от еротични книги, които обладават съзнанието ни и дават теми за размисъл. Еротиката е завладяваща, а допълнена от интригуваща житейска ситуация – оглавява всички класации. Ето следващите ни предложения:

1. Единадесет минути” от Паулу Коелю
Крехкото сърце на младата Мария е разбито още при първия и любовен порив. Сравнява любовта със страданието и не вярва, че това може да се промени. Отива в големия град в търсене на мечтаната кариера и порив за нови изживявания. С обещание за блестяща кариера на танцьорка, скоро героинята се превръща в нископлатена проститутка. Авторът представя един нов поглед на секса и любовта. Откриването на себе си чрез нови непознати изживявания и сексуални експерименти.

2. „Прелъстена” от Мередит Уайлд
Книгата представя метаморфозата на младата бизнес дама Ерика и първите и стъпки в света на еротиката. „Прелъстена” поставя началото на еротичната поредица книги „Хакерът”. Младата Ерика търси инвеститори за новата си социална мрежа, с която иска да пробие в света на технологиите. С амбиции за прогресивна кариера, героинята неочаквано се озовава оплетена в мрежите на един от инвеститорите. Освен финансова подкрепя, той успява да я преобрази и да изкара тайните наяве. Копнеж и интрига затворени между две корици.

3. „Хотели” от Ема Марс
Хотел пълен с изкусителки, които омагьосват неговите посетители. Обрати, интриги и страсти събрани в едно. Млада, амбициозна журналистка попада в любовен триъгълник с двама властни и заможни братя. Докато единият се губи в обещанията си за брак, другият успява да плени вниманието и цялото и тяло. Книгата изследва любов, чувственост и вяра, историята на една жена, която поставя сексуалното удоволствие на пиадестал.

Абонирайте се

Научете първи най-интересното от нас :)

No Comments

Предоставено от Blogger.