събота, 11 март 2017 г.

thumbnail

Формата на УСТНИТЕ ТИ издава твоя характер

1. Кукленски устни
Жени с такива устни обичат вниманието, обичат да флиртуват и хич не се срамуват от нови запознанства и любови. Те са суетни и сякаш живеят за любовта. Смисълът на живота им се губи, ако няма кой да обичат и за кого да живеят. Кокетни и много мили по душа, това са жените с кукленски устни. Работят само това, което им харесва и не правят компромиси с работното място. Предпочитат по-артистичните професии.
2. Кокетни устни
Жените с такава форма на устните са дами от класа. Те обичат лукса, обичат пътешествията и държат до себе си да имат мъж, който може да им осигури всичко това. Външният вид за тях също е от голямо значение и прекарват всяка свободна минута във фитнеса. Тези кокетки не обичат да работят, предпочитат да работят върху себе си. Дай им пари и не ги мисли.
3. Устни под формата на линия
Тънките и прави устни са причивни за дамите, които приемат живота много на сериозно. Те са срамежливи, строги във външния си вид и не са от най-общителните в офиса. Те не харесват да им обръщат много внимание, почти през цялото време ходят с вързана коса и не държат много на стила си на обличане. Отговорни и пестеливи са, чудесно се справят с отглеждането на деца.
4. Нацупени устни
Жените с такива устни определено носят в себе си и малко меланхолия, която чертае траекторията, по която се движат в живота. Те мислят много философски, не се отпускат и не живеят на пълни обороти. В любовта търсят сигурен партньор, не празноглав романтик. Имат нужда от силна подкрепа и ведър човек, който да балансира меланхоличния им характер.

Абонирайте се

Научете първи най-интересното от нас :)

No Comments

Предоставено от Blogger.