сряда, 29 март 2017 г.

thumbnail

4-те зодии, които не биха издържали дълго без секс

Има няколко зодии, за които животът без страст и секс е немислим. Поне не за дълго време. Те са толкова темпераментни, че не можеш да ги виниш. Това са зодиите, които не могат дълго време без секс.
Овен
Овните са много страстни. Изключително добри любовници и никога не са криели това за себе си. Обичат секса, обичат приключенията в леглото и няма да крият, когато те не им стигат. Не си мълчат, не изчакват, а винаги пробват късмета си. Уверени са в уменията си и това им дава още по-голямо желание за действия. Те могат дълго без любов, но не и без секс. Ако не са във връзка, със сигурност си имат човек, с който гасят страстите.

Лъв
Хищниците на зодиака обожават секса. Обичат да дават тон на любовната игра и от тях да зависи какъв ще бъде финалът. Те изобщо не обичат да чакат, за да стигнат до същинската част. Ако сексът в една връзка не върви, изобщо не ги чакайте да останат. Имат си приоритети и съвместимостта в леглото е нещо, с което не правят никакви компромиси. Два месеца без секс е краят на света за Лъвовете.

Абонирайте се

Научете първи най-интересното от нас :)

No Comments

Предоставено от Blogger.